bruuuuum!

mamma var i malmö på stopp så hon tog sej en sväng hem om och hämtade mig och lillebror, vi krängde på sybilla och sen var det lite brumbrum åk! asså min lillebror är 15 bast och kör bättre bil än mig helt utan problem, medans en annan svär varje gång det inte går som jag vill, alltså typ hela tiden, men varje gång jag ska möta upp med kopplingen och trycka ner gasen så låter det som en såndär raaser bil och bilen bara skjuter iväg, då blir jag ju rädd och hela familjen håller på att flyga ut genom framrutan, mamma drar i handbromsen och lillebror asflabbar, mm mket roligt! det hände typ 511 gånger om&om igen
fast tillslut fick jag till det ganska bra tyckte jag (; mamma höll med, lillebror - tveksamt, men jag var nöjd, huvudsaken.
det blev inget beckers idag så får ta det imorron efter vi varit på ria, sen har vi ju studiedag imorgon också, så underbart (: bara oturen att vi råkar boka in en intervju inom vårt projekt imorron smartasss ;P! men vafan "lite" sovmorgon får jag iallafall, nej nu ringde jasonhuet ska ut med han & smoka     ciaobella!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0